Mustela Vakfı Hemşirelik ve Ebelik Araştırma Ödülü Verilecektir

Değerli Meslektaşlarımız;

Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Mustela Vakfı Hemşirelik ve Ebelik Araştırma Ödülü yarışmasını duyurmaktan büyük mutluluk duyarız.  Anadolu Ebeler Derneğinin Bilimsel Komitede yer aldığı jüri üyeliği ile gerçekleştirilecek olan bu yarışmaya değerli meslektaşlarımızın katılımlarını bekliyoruz.
Söz konusu araştırma ödülü ebelik alanında profesyonel uygulamaları değerlendirmek ve klinik uygulamalara önerilerde bulunmak, ebelik alanına özgü bilgiler geliştirmek ve tıbbi araştırmaya katkıda bulunmak için mutlaka değerlendirilmesi gereken iyi bir fırsattır.

Avrupa ülkelerinde (Hollanda, Fransa, Belçika, Almanya, İsviçre, İsveç...) ve anglo-sakson ülkelerinde (ABD, Avustralya, Kanada) görev alan hemşire ve ebeler gibi, Türk hemşireleri ve ebeleri de kendi özerkliklerini ortaya koymak için araştırma alanında yetkinlik edinme ve geliştirme ihtiyacındadır.
Ülkemizde bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan bir araştırma ödülünün Bilimsel Komitesinde yer almaktan büyük mutluluk duymaktayız.

Detaylı bilgi için lütfen aşağıdaki linki tıklayınız!