Uzm. Ebe Nesibe ÜZEL (Msc.)

Başkan'dan Mesaj:

Değerli Meslektaşlarım, önemli içerik kaybı yaşadığımız talihsiz dijital saldırı sonrası yeni web sayfamız ile 2022 yılının Nisan ayı itibariyle Anadolu Ebeler Derneği olarak sizinle daha yakından iletişimde olmayı diliyoruz. Küresel boyutta yüzyılın salgın hastalığı ile ne yazık ki bu yılda mücadele ediyoruz. Sahada aktif görev alan meslektaşlarımın ziyadesiyle zor zamanlar yaşadığına bizzat şahidiz. Bu süreçte # CoviddeGörülmeyen56BinEbe meslektaşımızın yanında olmaya çalıştık. Bizlerin de herkes gibi ev, iş rutinleri ve sosyal hayatlarımızın dinamikleri değişti. Ancak gebelik, doğum ve doğum sonrası tüm süreçler, kadın sağlığını koruma davranışlarımız, ebelik hizmetlerine verdiğimiz değer tüm dikkati ve hızı ile değişmeden devam etmektedir. İki yılı geride bıraktığımız bu zamanda kayıplarımız ve kazanımlarımız ile mevcut durumu değerlendirerek mesleki gelişim ve mesleki mücadelemiz üyelerimiz ve paydaşlarımız iş birliğinde yine el birliği ile devam edecektir. Öncelikle pandemi sürecinde asıl görev yerlerinden edilen meslektaşlarımızın ebelik görevlerine iadesi ile mücadele edeceğiz. Anadolu Ebeler Derneği bu anlamda sahanın sesi olmaya, geçmiş tecrübelerini de bu sese katarak Ülkemiz anne ve çocuk sağlığı ile ebelik hizmetlerini iyileştirme yolcuğundadır. Her anımızda bizimle bu yolculukta olan tüm üyelerimize gönülden teşekkür ederiz. Sağlıkla kalın, Derneğimizi takipte kalın... Şahsım ve Yönetim Kurulumuz adına selam ve saygılarımı sunarım.

Derneğimizin Üyesi Olduğu Kuruluşlar

Avrupa Ebeler Birliği (EMA), Avrupa Birliği (AB) ve Avrupa Ekonomik Alanı (EEA) üye devletlerinden ve AB'ye başvuran ülkelerden ebelik kuruluşlarını ve derneklerini temsil eden, kar amacı gütmeyen bir sivil toplum kuruluşudur.

Derneğimiz bu sivil toplum kuruluşunun resmi bir üyesidir.

AED Sosyal Faaliyetlerimiz

Tümü
GÖRÜŞ VE ÖNERİ
Bize Ulaşın
Derneğimiz ile ilgili her türlü görüş ve önerileriniz için lütfen iletişime geçiniz.